ARMAS on valtakunnallinen festivaali, joka juhlistaa ikääntymistä. Festivaali järjestetään tänä vuonna 1.-13.10.2019. Valtakunnallinen ARMAS-sivusto: armasfestivaali.fi

Puheenjohtajan tervehdys

Iloa ja elinvoimaa kulttuurista

Paikallinen ARMAS kulttuurifestivaali aloitti viime vuonna toiminnan,
joka lisää ikääntyneiden ja muiden kokijoiden mielen hyvinvointia. Se säteilee sitä myös laajasti ympärilleen. Varsinkin, jos saadaan lisää taloudellisia edellytyksiä tapahtumaan kehittämisen.

 

Rahoituksen niukkuuden vuoksi syksyn 2019 festivaalin ohjelma on viime vuotta suppeampi, mutta aina kiinnostava ja viihdyttävä. Nytkin ohjelmassa on runsaasti musiikkia ja kuorolaulua, peräti neljä upeaa kuoroa.

 

Uutta festivaalin ohjelmassa on keravalaisten ikääntyneiden kirjoituksiin perustuva teatteriesitys Kilpalaulantaa. Mukana riimiryhmässä palkittu Kalevi Koskela, Keravan Väinämöiseksi nimitetty. Jatkossa on tarkoitus kehittää kalevalamittaan riimitystä ajankohtaisista aiheista.

 

Uutta on myös innovointityöpaja 60v täyttäneille ja se toteutetaan yhteistyössä Keravan Opiston kanssa. Innovointi ja keksiminen kuuluvat myös luoviin aloihin.

 

Galleria Allin näyttelyn teemana on nyt ”yksinäisyys”. Se on toteutettu jälleen poikkitaiteellisesti siltä osin, kun Tarinatalo Tuutin kirjoittajat antoivat keväällä aiheesta tekemiään tekstejä virikkeiksi kuvataiteilijoille.

Kaikki tukeminen on tarpeen, jotta saataisi esitysten ja tapahtumien ilo säteilemään paremmin meidän keravalaisten hyväksi. Paras kannatus syntyy osallistumisesta.

Tervetuloa siis omaleimaisen ja rohkean festivaalin tilaisuuksiin, sukupolvien voimin!
 
Marjasinikka Väänänen, Keravan ARMAS ry:n puheenjohtaja

© Keravan ARMAS ry 2020, armas.kerava@gmail.com

  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now